Over Abeko

“Waarbij het creatief zoeken naar uw beste oplossing onze belangrijkste drijfveer is.”

UW INTERNATIONALE PARTNER

Gevestigd in Beverwijk en internationaal werkzaam zijn wij een familiebedrijf dat de energie en betrokkenheid toont die u zou verwachten van een bedrijf met een groeiende klantenportefeuille.

ABEKO beschikt over diverse multifunctionele vaartuigen en gespecialiseerd materieel, in gewicht variërend van 30 tot 300 ton. In totaal heeft ABEKO circa 130 mensen in dienst. Ze zijn wereldwijd werkzaam bij marine- en baggerwerken, grootschalige sloopwerken en transport en overslag.

“Deskundige begeleiding en hoogwaardige advisering maken standaard deel uit van onze service”

Dit zijn de hoekstenen van het succes van ABEKO. Dankzij onze bekwame engineers en onze moderne vloot is ABEKO een toonaangevende serviceprovider in diverse activiteiten. Deze kernactiviteiten worden verder verbeterd door de interne ontwerp mogelijkheden van ABEKO waardoor we u een complete oplossing kunnen bieden.

Onze Aanpak

Afspraak is Afspraak.

Dat is onze kracht. Ook als de uitdaging ingewikkelder blijkt dan werd voorzien. Onze organisatie is overzichtelijk, onze werkwijze is transparant en onze mensen zijn open. We houden de lijnen kort en verschuilen ons niet achter procedures en intermediairs. We zijn ervan overtuigd dat deze opstelling voor iedereen het beste werkt. Ze vormt in elk geval al sinds 1972 onze bestaansgrond.

“Onze werkwijze is transparant en onze mensen zijn open”

Dat zijn de sleutelwoorden voor de medewerkers van ABEKO. Of ze nu werken als machinist, receptionist, op locatie of als engineer het zijn allemaal specialisten met beide benen op de grond.