Abeko Services

Al meer dan 45 jaar levert ABEKO services aan nationale & internationale gerenommeerde ondernemingen.

Dankzij onze langdurige ervaring, onze uitgebreide expertise en het vakmanschap van onze medewerkers garanderen wij dat we voor elke opgave een passende en gunstige oplossing vinden. Maar dat vinden we nog niet genoeg. Als professionele serviceprovider willen we ook flexibel en betrouwbaar zijn.

ONZE WERKWIJZE

De eerste vraag die wij ons stellen is hoe we uw opdracht veilig, verantwoord en kostenefficiënt kunnen uitvoeren. We ontrafelen complexe opgaven tot overzichtelijke deelprojecten. Deskundige begeleiding en hoogwaardige advisering maken standaard deel uit van onze service. Voor al onze werkzaamheden beschikken we over modern materieel gekoppeld aan de laatste software applicaties.

Bulk & Terminal handeling

ABEKO heeft een ruime ervaring aan het lossen- en overslaan van grondstoffen uit schepen. Dit gebeurt o.a. op de locaties Amsterdam, Velsen- Noord en Beverwijk.

Aan onze 230 meter lange, ISPS gecertificeerde kade, kunnen schepen van verschillende grootte en met een uiteenlopende vracht, worden gelost met behulp van ons eigen materieel. Vanaf het achterliggende kadeterrein is er een goede verbinding naar het achterland.

Dredging & Marine Services

ABEKO heeft de capaciteit om “dredging” en maritieme projecten te ondersteunen in de meest uitdagende omgevingen.
De onvoor- spelbaarheid van omstandigheden bieden extra uitdagingen voor ons bekwame personeel. We werken met een hoge waardering voor gezond- heid en veiligheid, waarbij ons hele personeel en management zijn getraind in hoge veilig- heidsnormen.

Grond & Sloop services

Wij assisteren bij het slopen van gebouwen, fabrieken, bruggen en sluizencomplexen.
Voor ABEKO is de zware industrie al vanaf de ontstaansgeschiedenis bekend terrein. Onze machines worden bestuurd door deskundig en gemotiveerd personeel.

Kwaliteit & Veiligheid

Abeko beschikt over alle nodige certificeringen die nodig zijn voor een veilige en verantwoorde werkwijze, conform ISO 9001, 14001 en VCA**