Over Abeko

Gevestigd in Beverwijk en nationaal & internationaal werkzaam zijn wij een familiebedrijf dat de energie en betrokkenheid toont die u zou verwachten van een bedrijf met een groeiende klantenportefeuille.

ABEKO beschikt over diverse multifunctionele vaartuigen en gespecialiseerd materieel, in gewicht variërend van 30 tot 300 ton. In totaal heeft ABEKO circa 130 mensen in dienst. Ze zijn wereldwijd werkzaam bij marine- en baggerwerken, grootschalige sloopwerken en transport en overslag.

“DESKUNDIGE BEGELEIDING EN HOOGWAARDIGE ADVISERING MAKEN STANDAARD DEEL UIT VAN ONZE SERVICE”

Dit zijn de hoekstenen van het succes van ABEKO. Dankzij onze bekwame engineers en onze moderne vloot is ABEKO een toonaangevende serviceprovider in diverse activiteiten. Deze kernactiviteiten worden verder verbeterd door de interne ontwerp mogelijkheden van ABEKO waardoor we u een complete oplossing kunnen bieden.

“AFSPRAAK IS AFSPRAAK”

Onze aanpak

Dat is onze kracht. Ook als de uitdaging ingewikkelder blijkt dan werd voorzien. Onze organisatie is overzichtelijk, onze werkwijze is transparant en onze mensen zijn open. We houden de lijnen kort en verschuilen ons niet achter procedures en intermediairs. We zijn ervan overtuigd dat deze opstelling voor iedereen het beste werkt. Ze vormt in elk geval al sinds 1972 onze bestaansgrond.

Kwaliteit & Veligheid

Abeko beschikt over alle nodige certificeringen die nodig zijn voor een veilige en verantwoorde werkwijze, conform ISO 9001, 14001 en VCA**

  • Download VCA** certificaat
  • Download ISO 9001 cerificaat
  • Download ISO 14001 certifcaat

Documentatie & Publicaties

Wilt u meer informatie neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

T. +31 (0)251 276 070
E. info@abeko.nl

of kijk bij  Documentatie & Publicaties.