Services

Uw internationale partner

Al meer dan 45 jaar levert ABEKO services aan internationale gerenommeerde ondernemingen.

Dankzij onze langdurige ervaring, onze uitgebreide expertise en het vakmanschap van onze medewerkers garanderen wij dat we voor elke opgave een passende en gunstige oplossing vinden. Maar dat vinden we nog niet genoeg. Als professionele serviceprovider willen we ook flexibel en betrouwbaar zijn.

Onze werkwijze

De eerste vraag die wij ons stellen is hoe we uw opdracht veilig, verantwoord en kostenefficiënt kunnen uitvoeren. We ontrafelen complexe opgaven tot overzichtelijke deelprojecten. Deskundige begeleiding en hoogwaardige advisering maken standaard deel uit van onze service. Voor al onze werkzaamheden beschikken we over modern materieel gekoppeld aan de laatste software applicaties.

Bulkhandeling Services

ABEKO heeft ruime ervaring in het lossen en overslaan van grondstoffen uit schepen. Dit gebeurt o.a. op de locaties Amsterdam, Velsen-Noord en Beverwijk. Aan onze 230 meter lange, ISPS gecertificeerde kade kunnen schepen van verschillende groottes en met een uiteenlopende vracht worden gelost met behulp van ons eigen materieel. Vanaf het achterliggende kadeterrein is er een goede verbinding naar het achterland.

DREDGING & MARINE SERVICES

ABEKO heeft de capaciteit om “dredging” en maritieme projecten te ondersteunen in de meest uitdagende omgevingen. De onvoorspelbaarheid van omstandigheden bieden extra uitdagingen voor ons bekwame personeel. We werken met een hoge waardering voor gezondheid en veiligheid, waardoor al ons personeel en management getraind zijn in hoge veiligheidsnormen.

Materieel & Vloot

ABEKO beschikt over een moderne en gevarieerde vloot aan bagger- en landmaterieel. U bent bij ons aan het juiste adres voor de advisering of de huur van divers materieel zoals graafmachines, Multi Pontoons en transportbanden. Wij zetten ons materieel op een innovatieve wijze in om onze klanten tegemoet te komen en economische en efficiënte oplossingen aan te kunnen bieden.

Grond & sloop werkzaamheden

Wij ondersteunen het slopen van gebouwen, fabrieken, bruggen en sluizencomplexen. Voor ABEKO is de zware industrie al vanaf de ontstaansgeschiedenis bekend terrein.